Afgiv vælgererklæring

I Feministisk Initiativ tror vi på, at forandringer skal ske ad demokratisk og aktivistisk vej. Vi arbejder for at opnå parlamentarisk mandat og gøre os gældende i et politisk landskab som det parti i Danmark, der vægter solidaritet, omfordeling, ligestilling og menneskerettigheder.

For at dette kan lykkes, har vi brug for din støtte, ved at du sender en vælgererklæring.
Afgivelse af vælgererklæring foregår i 2 trin.

Trin 1: Du udfylder formularen herunder.

Hvis du ikke kan udfylde formularen, kan du sende en blank mail til folketing@feministiskinitiativ.dk med emnet “vælgererklæring”.

Trin 2: Vi videregiver herefter dine oplysninger til Økonomi- og Indenrigsministeriet. De sender dig en mail efter ca. 14 dage, hvor de beder dig om at bekræfte med NemID, at du ønsker at give Feministisk Initiativ en vælgererklæring.
Bekræfter du ikke mailen fra Økonomi- og Indenrigsministeriet går vælgererklæringen tabt.

En vælgererklæring betyder kun, at du giver os lov til at stille op til næste folketingsvalg, det betyder IKKE, at du stemmer på os.

Vi har brug for 20.109 godkendte vælgererklæringer for at kunne stille op til næste folketingsvalg, så sig det gerne til alle dem, du kender. Hver en erklæring er et skridt nærmere et mere ligestillet, inkluderende og anti-racistisk Danmark!

Feministisk Initiativ bruger udelukkende dine personlige oplysninger til at få din vælgererklæring. Vi deler kun dine oplysninger med Økonomi- og Indenrigsministeriet. Når vi har videregivet dine informationer til Økonomi- og Indenrigsministeriet sletter vi dine oplysninger igen. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close